Biomenü Bio Camu Camu Por 60 g
A camu camu az egyik leggazdagabb természetes C-vitamin forrás. Immunerősítő hatású, vitaminokban és ásványokban gazdag. Csípős, gyümölcsös íze miatt különleges ételízesítő.
Vitaminokban és ásványokban gazdag:
- természetes C-vitamin forrás
- B1 (thiamin) – jótékony hatással van a szemre, bőrre
- B2 (riboflavin) – elősegíti az egészséges körmöt, hajat
- B3 (niacin) – hangulatjavító hatású
- Kalcium
- Kálium
Camu camu
Ez a gyümölcs több C-vitamint tartalmaz, mint bármely más ismert növény, a narancsnál például legalább 50-szer többet. Azok számára, akik természetes, tiszta formában, magas hasznosulással gondoskodnának a napi vitaminpótlásról, tökéletes választás. A C-vitamin mellett értékes aminosavak, béta-karotin és bioflavonoid is található benne, jelentős antioxidánsként lassítja az öregedési folyamatokat, megelőzheti a szív- és érrendszeri problémákat, óvja és szépíti a bőrt, javítja a látást, gyorsítja a vírusos fertőzések gyógyulását. Övsömör, herpesz és afta esetén is bevethető természetes gyógyító szerként.
Felhasználása:
egy teáskanál port adjon hozzá vízhez, gyümölcsléhez vagy turmixhoz. Naponta egyszer vagy több alkalommal fogyassza!
Tápanyag információ (100 g-ban):
- energia: 1572 kJ/376 kcal
- zsír: 0,3 g, ebből
- telített zsírsav: 0 g
- szénhidrát: 83,6 g, ebből
- cukor: 0 g
- rost: 5,4 g
- fehérje (protein): 5,7 g
- só: 40 mg
Ásványi anyagok:
- kálium: 9,71 mg
- vas:
- foszfor
- kalcium