Biomenü Bio Kókuszvirág Cukor 250 g
Csak könnyen, édesen!
Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag - és vitaminkomplex
- normál véralvadás
- normál energiatermelő anyagcsere
- normális izomműködés
- normális neurotranszmisszió
- az emésztő enzimek normális működése
- a sejtosztódás és a specializáció folyamata
- a normál csontok fenntartása
- a normál fogak fenntartása
- a gyermekek csontjainak normális növekedése és fejlődése
A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával állítanak elő.
A kókuszcukor karamell szerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a barnacukorhoz.
A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz.
A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott.
A kókuszpálma virágának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják.
Fogyasztásával a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható, fogyaszthatjuk közvetlenül édesítőként, vagy sütéshez és főzéshez.
Íze és illata karamell-szerű, édesítőértéke pedig közel azonos a cukoréval és - ellentétben a xilittel és a sztíviával - karamellizálni is lehet.
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!