Biomenü Bio Lucuma Por 250 g
A csokoládé- és fagylaltkészítők Szent Grálja Energizáló, vitaminkomplex, béta-karotin tartalmú, vas tartalmú és szacharid forrás
- Táplálóbb, mint a legtöbb édesítőszer
- Különféle antioxidánsokat tartalmaz
- Előnyös lehet a vércukorszint szabályozására
- Elősegítheti a szív egészségét
- Használható sütéshez vagy desszertekhez Könnyen beépíthető az étrendbe
A Pesco (Közép-Peru) gazdaságaiból származó lucuma egy természetes ínyencség, tápanyagdús bio gyümölcs.
Ez az egzotikus perui gyümölcs az inkák aranya néven is ismert.
A lucumát a perui felvidékről származó gazdag ásványianyag és vitaminforrás.
A szénhidrátok összetett kombinációja teszi ezt a szubtrópusi ételt alapvető szuperétellé. A legjobb minőségű gyümölcsöket természetes vízben kézzel tisztítják és természetes úton, adalékanyagok nélkül porrá őrlik.
A lucuma por a perui Andokban a fagylalt természetes édesítőszere.
A lucuma fa gyümölcsének sárga színű, édes húsa kiváló szénhidrát-, ásványianyag-, rost-, valamint vitaminforrás. Különösen magas az A- és a C-vitamin tartalma, béta-karotin, vas és niacin is található benne.
Feldolgozása során kíméletesen szárítják, így megőrzi rendkívül magas szacharid tartalmát.
A lassan felszívódó szacharidnak köszönhetően nagyon tápláló. Kellemes, karamellhez hasonló íze miatt számos recept adaléka.
A lucumával különleges ízélményhez és egészséges energiához jutunk.
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.