Tudástár

Ismerkedj meg az általunk forgalmazott márkákkal: Naturfrisk

2019.02.22 13:37
Bioworld by KELLYS
Ismerkedj meg az általunk forgalmazott márkákkal: Naturfrisk

A ØRBÆK SÖRGYÁR ÉS A NATURFRISK TÖRTÉNETE


A dán Ørbæk sörgyárat 1906-ban alapította a Madsen család, akik három generáción keresztül irányították a sörfőzdét, a maláta és fehér sör készítését. Innen származott a Funen sörgyár népszerű italának alapanyaga. A Stakitøl egy alacsony alkoholtartalmú füstölt malátával készült sör volt, mely igazi különlegességnek számított. 

Jelenlegi tulajdonosok Niels és Nicolai Rømer 1996-ban vették át az üzemet. Ekkoriban a sörgyár teljesen érintetlen volt. A gépsor felújítása és a gyönyörű, régi épületek kisebb rekonstrukciója után ismét megnyitott az üzem. A régi idők szelleme jegyében és a tradíciókat megőrizve a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek a zamatos italok.

A Naturfrisk termékcsalád organikus üdítőitalaival és juice-aival hódította meg a nagyközönséget, melyek 250 ml és 275 ml-es kiszerelésben kaphatók.

A Naturfrisk készítmények három dolgot testesítenek meg: a természetességet, a tisztaságot és a legmagasabb minőséget. A specialitások nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószert, mesterséges színezéket és ízfokozót.

1997 óta gyártják őket és óriási népszerűségnek örvendenek Dániában, Norvégiában, Svédországban, Izlandon, Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban és Görögországban. Italaik megtalálhatóak a kávézókban és éttermekben is.


A 2005-ös esztendő egy mérföldkő volt a cég életében, ugyanis ekkor adták át a kibővített, modern gyártósorokkal felszerelt sörgyárat. A kor szellemiségének megfelelő épületelemek tökéletes harmóniát alkottak a régi falakkal, motívumokkal.
A területi növekedés egyben a termékpaletta bővítését is lehetővé tette, felkészülve az elkövetkezendő évek piaci kihívásaira.

Miért pont organikus termékek?

A válasz nagyon egyszerű. A cég tulajdonosai abban hisznek, hogy gyermekeik jövője érdekében nagyon fontos megőrizni az ember és a természet harmóniáját.

Filozófiájuk szerint azoknak az ételeknek és italoknak, melyeket elfogyasztunk, a legjobb minőségűeknek kell lenniük. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem tartalmaznak tartósítószereket és más kemikáliákat, melyek károsíthatják az egészséget és a környezetet.

Termékeikben nem használnak semmilyen olyan feldolgozatlan alapanyagot, mely veszélyt jelentene a tavak, folyók, tengerek és az ivóvíz tisztaságára, valamint az emberi jóllétre.

Készítményeik csodás ízét a legjobb organikus alapanyagok biztosítják, melyek ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak. Nem estek át vegyi kezelésen és génmódosító folyamatokon.

 

Szállítás

 

Rendeld meg, és vedd át 1-3 munkanapon belül, vagy üzletünkben személyesen!

 

Tovább olvasom

 

Nézz körül!

 

Minden termékünk megvásárolható XIII. kerületi üzletünkben is!

 

Tovább olvasom

 

Biztonságos vásárlás

 

A vásárlások során a jelenleg elérhető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk.

 

 

Kérdésed van?

 

Információra, technikai segítségre van szükséged? Rendelésed felől érdeklődsz? Segítünk!

 

Tovább olvasom