Tudástár

Ismerkedj meg az általunk forgalmazott márkákkal: Nektária

2019.03.06 15:17
Bioworld by KELLYS
Ismerkedj meg az általunk forgalmazott márkákkal: Nektária

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lelkes gyümölcskertész, aki hosszú évek óta vendéglátással foglalkozott, és egyre erősödött benne az elhatározás, hogy értékes, hazai gyümölcslevet kínáljon vendégeinek, ám sokáig nem talált megfelelő minőséget. Évekkel később a sors összehozta egy élelmiszeripari mérnökkel, akivel összefogva, ma már finom, friss, magyar gyümölcsből magas beltartalmú italokat készítenek. Így kezdődött a történet, aminek köszönhetően örömmel mutatjuk be Nektek a legújabb, általunk forgalmazott termékcsaládot, a Nektáriát!

 

A Nektária híven nevéhez, csodálatos ízvilágú, valódi gyümölcsleveket, zöldségleveket és gyümölcspüré szörpöket készít, amelyek mentesek mindenféle tartósítószertől, adalékanyagtól, ízfokozótól. A levek alapanyaga minden esetben rostos, hazai gyümölcsvelő, és a legmagasabb beltartalommal rendelkeznek. Termékeik évről-évre azonos minőségben készülnek, köszönhetően az egyedi, kíméletes gyártástechnológiának.

100% rostos gyümölcsleveik minden tekintetben megfelelnek a Magyar Élelmiszerkönyv irányelveinek, sőt, bizonyos pontokon a Nektária szigorúbb szabályokat követ, például ezek a termékek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, vagy édesítőszert. Prémium gyümölcspüré szörpjeik tartósítása a gyümölcslevekhez hasonlóan, szintén kizárólag hőkezeléssel történik, előállításukhoz csak sűrített gyümölcslevet és/vagy gyümölcsvelőt használnak. Az édesítéshez a prémium szörpökkel szembeni elvárásoknak megfelelően, nem használnak édesítőszereket, csak gyümölcscukrokat, és természetesen ezek a termékek sem tartalmaznak mesterséges színezékeket, adalékanyagokat.

A gyümölcs-, és zöldségleveleket 3 liter és 5 liter űrtartalmú big boxokban vásárolhatjatok meg, és a tartósság miatt sem kell aggódnotok, hiszen az egyedi gyártástechnológiának, és a mérnöki igényességgel megalkotott antiszeptikus csapnak köszönhetően, ezek a gyümölcslevek felbontás után, hűtés nélkül 10 napig, hűtőben tárolva pedig 20 napig őrzik meg frissességüket. Jelenleg 22 ízből választhattok, a hagyományos, alma, vagy őszibarack-alma mellett megtalálhattok olyan különleges ízeket, mint például az alma-feketeszeder, az alma-homoktövis, vagy pedig a sütőtök-almával. A prémim gyümölcspüré szörpök 9 ízben vásárolhatók, csomagolásuk pedig annyira szép, hogy akár ajándéknak is kiválóak.

A Nektária ötvözi a hagyományos és a legmodernebb gyártástechnológiát a hazai gyümölcsök minden jóságával, jó szívvel ajánljuk mindenkinek kiváló termékeiket!

A teljes kínálatot itt tudjátok megnézni: Nektária gyümölcslevek és szörpök

 

 

Szállítás

 

Rendeld meg, és vedd át 1-3 munkanapon belül, vagy üzletünkben személyesen!

 

Tovább olvasom

 

Nézz körül!

 

Minden termékünk megvásárolható XIII. kerületi üzletünkben is!

 

Tovább olvasom

 

Biztonságos vásárlás

 

A vásárlások során a jelenleg elérhető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk.

 

 

Kérdésed van?

 

Információra, technikai segítségre van szükséged? Rendelésed felől érdeklődsz? Segítünk!

 

Tovább olvasom