Tejmentes főzés kiváló alapanyagokból!
A The Bridge BIO Kókuszkrém növényi „tejszín” mindenki számára kiváló megoldást jelent, melyet vegetáriánusok, tejfehérje-allergiások, laktóz- és gluténérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatnak.
100% Bio, vegán, laktóz-és gluténmentes, kiemelkedően magas 15 %-os szárazanyag tartalommal, kizárólag ellenőrzött és minősített organikus gazdálkodásból származó kókusz hozzáadásával, hegyi forrásvízzel készül.
Könnyű és ízletes, ideális termék, hogy ízletes ételeket, desszerteket készítsünk egészségesebben, könnyedebben.
forrásvíz, kókuszkrém* (15%), rizskeményítő*, emulgeálószer: napraforgó lecithin*, sűrítőanyag: szentjánoskenyér-liszt*, tengeri só.
*= A csillaggal megjelölt összetevők ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.
Kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.