Receptek

Vegán hamburger

2019.01.04 15:07
Bioworld by KELLYS
Vegán hamburger

Egy hamburgert rendkívül gyorsan és könnyedén elkészíthetünk, főleg, ha nyersen tálaljuk, mint a mostani esetben. Az elkészítés teljes ideje csupán 10 perc. Kiváló az íze, tele van tápanyagokkal, és nyers mivolta miatt megőrzi a magas enzimtartalmát. Tízből nyolc esetben én nyers verziót szoktam választani. A buciknál érdemes megőrizni az enyhe ízt, hogy jól kiegészítsék egymást a különböző feltétekkel és szószokkal. Ízesíthetjük fekete babból készült salsa szósszal, lime-mal, mangó csatnival, esetleg meglocsolhatjuk salátaöntettel. Amennyiben az erőteljesebb ízeket részesíted előnyben, bármelyik ecetes vagy olajos összetevőt helyettesítheted salátaöntettel a receptekben. Ezzel több ízt adsz a hamburgerednek. Kiadós, tele van tápláló szénhidrátokkal, ha egy kevert zöld saláta kíséretében fogyasztod el, egy főételnek is megfelel. Teljes kiőrlésű zsemlével is tálalható.

Mandulás hamburger lenmaggal

2 gerezd bio fokhagyma

1 csésze bio mandula

½ csésze őrölt bio lenmag

2 ek. bio balzsamecet

2 ek. bio kókusz- vagy kendermagolaj

tengeri só ízlés szerint

Elkészítés:

Minden összetevőt tegyünk konyhai robotgépbe vagy turmixgépbe. Turmixoljuk, amíg alaposan összekeveredik. A masszából formázzunk két pogácsát. Kínálhatjuk nyersen, de ha szeretnénk megsütni, előbb kenjük be kókuszolajjal, majd 35 percig, 150 ° C-on süssük. Közepes lángon meg is piríthatjuk kicsit, míg aranybarna színt nem kap.

 

Szállítás

 

Rendeld meg, és vedd át 1-3 munkanapon belül, vagy üzletünkben személyesen!

 

Tovább olvasom

 

Nézz körül!

 

Minden termékünk megvásárolható XIII. kerületi üzletünkben is!

 

Tovább olvasom

 

Biztonságos vásárlás

 

A vásárlások során a jelenleg elérhető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk.

 

 

Kérdésed van?

 

Információra, technikai segítségre van szükséged? Rendelésed felől érdeklődsz? Segítünk!

 

Tovább olvasom