Receptek

Vegán sushi

2019.02.11 10:19
Bioworld by KELLYS
Vegán sushi

3 adag

Hozzávalók:

nyers nori algalap (figyelj, hogy ne legyen hőkezelt az alga)

bio brokkoli

bio avokádó

bio torma

bio zöldség: puha salátalevelek (vagy friss spenót), pirospaprika, zeller, sárgarépa,

bio fekete szezám

Elkészítés:

Az avokádót villával összenyomjuk, hozzáadjuk a finomra reszelt tormát, majd a keveréket rákenjük a nori szeletekre (előtte terítsük rá bambuszalátétre, hogy könnyebben tudjuk majd tekerni).

A keverékre tegyük rá a salátát (vagy a spenótot).

A brokkolit vágjuk apróra, majd egyenletesen oszlassuk el az avokádón.

Tegyük rá a felszeletelt zöldséget is, majd tekerjük fel.

Szórjuk meg fekete szezámmal.

Egy algalaphoz kb. 70 g brokkolira és 60 g avokádóra van szükség.

Azonnal frissen fogyasszuk. Jó étvágyat!

 

Szállítás

 

Rendeld meg, és vedd át 1-3 munkanapon belül, vagy üzletünkben személyesen!

 

Tovább olvasom

 

Nézz körül!

 

Minden termékünk megvásárolható XIII. kerületi üzletünkben is!

 

Tovább olvasom

 

Biztonságos vásárlás

 

A vásárlások során a jelenleg elérhető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk.

 

 

Kérdésed van?

 

Információra, technikai segítségre van szükséged? Rendelésed felől érdeklődsz? Segítünk!

 

Tovább olvasom

argep.hu